Pannenkoeken eten in Buurse, dat is een leuk idee om de vakantie of een dagje weg mee af te sluiten. Met pannenkoeken maak je kinderen altijd blij. Het is een favoriet gerecht van veel kinderen. Niet alleen kun je kiezen tussen zoete of hartige pannenkoeken, zo kan er ook nog eens heel veel op een pannenkoek. Daarom zit er altijd wel iets tussen wat een kind lekker vindt. Pannenkoeken eten bij Buurse is dan ook echt een aanrader. Met een zonnig terras, een sfeervolle inrichting en een mooie speelruimte voor kinderen is een bezoek aan dit pannenkoekenhuis altijd een feest!

 

Genieten van de heerlijke pannenkoeken

Na een zonnig dagje uit, een  fietstocht in de mooie natuurgebieden in de omgeving of na een wandeling door de natuur, kun je u bij ons genieten van de lekkerste pannenkoeken. Of je nu liefhebber bent van een zoete of hartige pannenkoek, onze menukaart biedt voor ieder wat wils. Van de traditionele appelpannenkoek tot een Griekse pannenkoek met gyros of een pannenkoek met kersen en ijs. Pannenkoeken in Buurse heeft altijd wel iets lekkers op de kaart. Voor kinderen hebben we speciale kinderpannenkoeken, -voorgerechtjes en niet te vergeten kinderijsjes om van te smullen. Daarnaast is pannenkoeken eten in Buurse voor kinderen ook een feestje. Zo hebben wij in ons restaurant een speelruimte. Hier vindt je leuke spelletjes, kleurplaten en andere leuke dingen om mee te spelen.  Naast het smullen van een heerlijke pannenkoeken in Buurse kunnen de jongste gasten zich hier prima vermaken in het speelkeukentje.

Kom eens langs

Pannenkoeken eten in Buurse kan bijna elke dag, wij zijn elke dag behalve maandag open voor pannenkoeken in Buurse. Je kunt van te voren reserveren of je kunt gewoon op de bonnefooi langs komen om te kijken of er plek is  voor pannenkoeken in Buurse.