Erwinvanputten
Image default
Eten en drinken

Een prachtige fototaart voor een kind

Ben je op zoek naar een leuke verrassing voor een kind? Wat dacht je dan van een fototaart? Welk kind wordt nu niet blij van een taart? Voor kinderen blijven taarten de leukste verrassingen. Reken maar dat deze heerlijk worden opgepeuzeld! Maar wat is nu nog leuker dan een smakelijke taart? Een fototaart natuurlijk! Ieder kind zal blij verrast zijn om zijn of haar eigen gezicht op een heerlijke taart te zien.

Een fototaart is een geweldige verrassing

Natuurlijk kun je een fototaart gebruiken als leuke verrassing, maar het kan ook een hint zijn naar een andere verrassing. Bij een kinderverjaardag bijvoorbeeld. Ieder kind heeft een wensenlijstje met dat ene cadeau dat hem of haar zielsgelukkig zou maken. Hoe leuk is het, wanneer dit cadeau is gekocht, om een foto van dit cadeau op de taart te laten zetten? De spanning en opwinding wanneer de doos wordt geopend…. Dit zijn de dingen die een kinderverjaardag memorabel maken! Met een fototaart zit je niet direct vast aan een bepaald soort taart. Natuurlijk kun je kiezen voor een slagroomtaart of marsepeintaart: deze doen het bij kinderen altijd goed, maar voor de echte kleine fijnproevers kunnen ook andere taarten voorzien worden van een foto. Denk aan een mooie chocoladetaart of mokkataart.

Je hoeft de deur niet uit; wel zo gemakkelijk

Wil je zo’n taart bestellen, dan hoef je de deur niet eens uit. Bij partijen zoals Toptaarten.nl kun je een prachtige taart bestellen, met of zonder foto, en krijg je deze gewoon thuis (of elders) geleverd. We bestellen tegenwoordig alles online, dus waarom taarten dan niet? Een taart bestellen bij de bakker om de hoek duurt vaak best lang. Online je taart bestellen bij bijvoorbeeld Toptaarten.nl kan zelfs wanneer er haast geboden is. Vandaag besteld, is namelijk morgen al vers gemaakt in huis!

Gerelateerde artikelen

Perfect eten in een restaurant in Capelle aan den IJssel

Aziatische catering in Haarlem bestellen?

Waarom een fruitbox cadeau geven?