Erwinvanputten
Image default
Fotografie

Een photobooth huren in de buurt

Bij Propfun kunt u gemakkelijk een photobooth huren bij u in de buurt. Wij hebben namelijk verspreid over heel Nederland en België photobooths staan. Zo is er altijd een photobooth bij u in de buurt. De fotohokjes zijn al voor 275 euro per dag te huur en dat is zelfs inclusief onbeperkt foto’s printen, video’s maken, de hele dag huur en digitale feestaccessoires.

Plug and play photobooth huren

Bij ons kunt u een plug and play photobooth huren. Dit is een fotohokje die je alleen maar in het stopcontact moet steken en dan direct klaar is voor gebruik. Dat betekent dus dat u de photobooth zelf helemaal niet meer hoeft in te stellen. Dat doen wij allemaal al voor u. U haalt gewoon het hokje op bij het afhaaladres bij u in de buurt, zet het hokje neer op de plek die u heeft bedacht, steekt de stekker in het stopcontact en u kunt beginnen! Na gebruik brengt u de photobooth gemakkelijk weer terug naar het afhaaladres, zonder ook maar iets in te stellen. Misschien wel handig om te weten: onze photobooths passen gewoon in een gemiddeld formaat auto.

Onze pakketten

Bent u nu nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Kijk dan eens bij ons pakketten. Wij bieden verschillende pakketten aan met eventuele upgrades. Zo heeft u een pakket dat extra goedkoop is, maar waarbij niet geprint kan worden. Wel worden de foto’s dan via mail of sms naar u en uw gasten toegestuurd. Wilt u liever wel direct de foto’s printen, dan kunt u eens kijken naar ons standaard pakket. Hierbij krijgt u een onbeperkt aantal prints, de hele dag huur, digitale feestaccessoires, huidverbetering, foto/slomo/boomerang/video en Gif en de keuze uit vijftien templates. Kijk voor alle upgrades op onze website en zie wat er allemaal nog meer mogelijk is.

Beschikbaarheid controleren

Bij Propfun hebben wij bijna altijd wel een photobooth beschikbaar. Op onze website kunt u gemakkelijk uw adres invullen en de datum dat u een photobooth nodig heeft. U krijgt dan een overzicht te zien van photobooths die nog beschikbaar zijn op afhaaladressen bij u in de buurt. Meer informatie over Propfun

Gerelateerde artikelen

Laat professionele foto’s maken in deze fotostudio in Rotterdam