Erwinvanputten
Image default
Industrie

Deze specialist heeft jarenlange ervaring met kunststof spuitgieten

Als u graag op een eenvoudige manier onderdelen en producten in elke gewenste vorm wilt laten maken, kunt u er het beste voor kiezen om kunststof te spuitgieten. Deze methode biedt veel mogelijkheden waardoor het zeer geschikt is voor een uitgebreide hoeveelheid producten. Als u ervoor kiest om kunststof producten te spuitgieten, kunt u het beste kiezen voor een gespecialiseerde partij zoals Ponnoplastic. Deze specialist heeft al sings 1947 ervaring met spuitgieten van verschillende kunststof producten en onderdelen. Zij bieden altijd een perfect resultaat waardoor u gegarandeerd niet teleurgesteld zult zijn. Ponnoplastic werkt voor verschillende industrieën waaronder de railinfra, bouw en agrarische sector. Hierdoor hebben ze veel kennis opgebouwd in verschillende branches.

De werkwijze van begin tot eind van kunststof spuitgieten

Deze specialist is niet alleen zeer gedreven in het spuitgieten van kunststof. Zij denken echt met u mee van A tot Z. Hierdoor ontvangt u begeleiding vanaf de ontwikkeling van het concept tot de uiteindelijke uitvoering van het eindproduct. Het traject start met een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek worden uw ideeën op papier gezet en krijgt u een duidelijk beeld van de werkwijze die deze specialist hanteert. Vervolgens wordt de technische tekenaar van dit bedrijf ingezet voor een concepttekening. Hierbij kan zelfs een 3D-print gemaakt worden zodat u een duidelijk beeld van het eindresultaat krijgt. Bij het spuitgieten van kunststof wordt altijd gekeken naar welk type matrijs het beste werkt afhankelijk van de gewenste oplage. Hierbij wordt dus gekozen uit een aluminium of stalen matrijs.

Informeer naar de mogelijkheden bij deze specialist

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden als u kunststof wilt laten spuitgieten? Neem dan gerust contact op met deze specialist. Zij plannen graag een kennismakingsgesprek met u in waarin u al uw wensen kenbaar kunt maken. Aan de hand van de speciale ontwerpen en tekeningen krijgt u een duidelijk beeld van hoe het eindresultaat eruit komt te zien als het spuitgieten van kunststof wordt toegepast.

https://www.ponnoplastic.nl/